Glas Javnosti

POZNATI GLUMAC UHAPŠEN ZBOG VOŽNJE POD DEJSTVOM NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI: Napao tadašnju devojku 2020.

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Poznati glumac Zakeri Taj Brajan uhapšen je zbog vožnje pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Zapisnik o hapšenju iz Kancelarije šerifa okruga Riversajd otkriva da je policija odvela 42-godišnjeg muškarca, zvezdu “Home Improvement”, u pritvorski centar John Benoit rano ujutru u subotu pod pomenutom optužbom, sa najmanje tri počinjena krivična dela pre toga i zbog prekršaja nepoštovanje suda.

Glumac je pušten istog dana uz kauciju od 50.000 dolara, a sudsko ročište zakazano je za 23. april.


Izvor iz policije rekao je za TMZ da su policajci obustavili saobraćan u dva sata ujutru po lokalnom vremenu nakon što su videli vozilo za koje su sumnjali da je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći
. Policajci kažu da su razgovarali sa vozačem, koji je kasnije identifikovan kao Brajan, bilo je znakova da je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.


Brajan je bio uhapšen i 2020. zbog optužbe da je davio svoju tadašnju devojku tokom svađe u Oregonu
. Priznao je krivicu i morao je da odslužii nedelju dana iza rešetaka umesto 19 do 20 meseci u Oregon Department of Corrections.


U intervju za Hollywood Reporter prošlog leta rekao je da je hapšenje zbog porodičnog nasilja bilo "preterano" kao i da nije bilo "fizičkog nasilja".


- Bili smo jako glasni. Vrištali smo, a budući da smo bili u kući koja je imala tanke zidove, svi su mogli da čuju. Na kraju dana, policija vam baca gomilu tačaka optužnice jer žele da se izjasnite o nečemu. Mogao sam da se borim sa tim... ali to je mnogo stresa i drame. Kaže da je naučio nešto iz toga: "Zahvaljujem Bogu na tome. Prošao sam kroz situaciju koju, siguran sam, mnogi ljudi širom sveta doživljavaju sa svojim partnerima" - piše Page six.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR