Glas Javnosti

Poznati holivudski glumac šokirao javnost: Pohvalio se da mu je ćerka postala SIN!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Holivudski glumac Marlon Vejans otvoreno je govorio o tome kako je biti roditelj transrodnog deteta, priznajući da je u početku "poricao". Vajens je najpoznatiji po svojoj ulozi u Vajt Čiksu, a glumac je nedavno rekao da je njegovo najstarije dete transrodno.

Govoreći u radio emisiji Brekfst Klab, Vejans otkrio je rodni identitet svog 23-godišnjeg sina Kaija, otkrivši da je on transrodan. "Imam ćerku koja je postala sin. Moja ćerka Amai je sada Kai, tako da govorim o tranziciji", naveo je on i potom objasnio:

„Ne njegov prelazak, već moj kao roditelj, od neznanja i poricanja do potpune bezuslovne ljubavi i prihvatanja. On je dodao da ima mnogo roditelja kojima bi dobro došlo da čuju njegovu pozitivnu poruku o poštovanju identiteta svog deteta.

Ponosni otac je zaključio: "Ja samo želim da moja deca budu slobodna. Želim da budu slobodna duhom, slobodna u mislima, slobodna da budu ono što jesu. Što više poznaješ sebe, više možeš da vladaš sobom. Što više živiš svoju istinu, imaš srećniji život“, rekao je Marlon.

Ljudi na društvenim mrežama hvale Vejansa za njegovu bezuslovnu ljubav i podršku svom detetu. "Kakav sjajan čovek i roditelj. Vau", "Divno. Pošto je ovo crnac koji govori, poruka je još jača", "Ovo je otac kakav želim da budem", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR