Glas Javnosti

Poznata starleta preživela pakao sa samo 7 godina: Bila silovana u parku

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kejti Prajs priznaje da je taj događaj uticao na njen odnos sa muškarcima.

Britanska starleta Kejti Prajs, koja je prepoznatljivost stekla kao devojka s naslovne strane tabloida The Sun, otkrila je da je kao devojčica preživela silovanje! U šok ispovesti za podkast "How To Fail Elizabeth Day" ona navodi da je u tom trenutku imala samo sedam godina!

- Silovana sam u parku kad sam imala sedam godina. Jednom su me zamalo i oteli. Pa mi se dogodilo da sam radila s jednim fotografom kome je policija pokucala na vrata. Naime, drogirao je devojke milkšejkovima, ali ja to nikad nisam pila kada bi mi ponudio - rekla je Prajs.

U potresnom izlaganju onda dalje navodi:

- Jednog dana mi je rekao: Želim da budeš gola u beloj mokroj košulji, a ja sam najpre to odbila. Kasnije sam prihvatila - dodala je Kejti.

Takođe, starleta je otkrila da ju je prvi dečko zlostavljao, a drugi prevario.


- Prvi dečko me pretukao, drugi mi je pocepao odeću i morala sam gola da idem da zovem mamu, a sledeći dečko me je prevario - rekla je Kejti. 

- Niko od njih nije bio zdrav, a vi polako bivate nesigurni i to postaje otrovno. Da muškarci nisu bili u mom životu, ne bi sebe dovela do bankrota niti bih bila psihički zlostavljana. Sve što mi se loše desilo ima veze s muškarcima. Silovanje mi nije smetalo sve dok nisam radila intervju s Pirsom Morganom, tada mi je bilo neprijatno. Plakala sam jer nikad o tome nisam razmišljala, ali očito mi je smetalo - dodala je manekenka. 

Kejti je u intervjuu iz 2021. godine za The Sunday Times Magazine priznala da je ovo potresno iskustvo uticalo na njene odnose s muškarcima.

- Ono što mi se dogodilo kao detetu dio je toga. Kažu da sam zato slaba na muškarce - ispričala je tada Prajsova i dodala da je uvek imala podršku majke.

Osvrnula se i na zastrašujući trenutak kada su ona i njen sin Džunior i ćerka Princes, zajedno sa filmskom ekipom, doživela napad u Južnoj Africi 2018. Kako je rekla, napadači su majku petero dece izbacili iz vozila dok je putovala iz Johanesburga u Esvatini. Lopovi su im uzeli lične stvari, pasoše, novac i nakit i nikada za to nisu odgovarali. "

- Džunior, Princes, ja i filmska ekipa. Držali su pištolje uperene u nas, a tip me je neprimereno dodirivao po zadnjici. Posle toga moja ćerka je završila na psihoterapiji - dodala je Kejti, kojoj je dijagnostikovan ADHD.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR