Glas Javnosti

POZNATA GLUMICA IMALA UDES, slomljeno joj PET REBARA, utvrđen joj i KOVID!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Vesne Pećanac (73), najpoznatija po ulozi Jeke iz serije "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo", imala je udes u kojem joj je polomljeno pet rebara a naknadno je utvrđeno da je kovid pozitivna. Prema rečima njenog sina, trenutno je zbrinuta u kovid bolnici u Batajnici.

- Keva mi imala saobraćajku juče. Klepio je auto i slomio joj pet rebara. U Kliničkom centru joj konstatovali pozitivnost na kovid i sad je onako slomljenu prebacuju u kovid bolnicu u Bataji. To znači da neću moći da je posetim. Drž se Veki - napisao je Petar u svom statusu.

- Znači da svisneš. Sad neka sestra iz Kliničkog mi kaže da nije auto udario mamu, nego da je pala u autobusu i slomila rebra. Ne znam šta se dešava. Napisali joj otpusnu listu i čekaju kola Hitne da je prebace. Ne sviđa mi se taj kovid. Moli Boga da pretekne. 73 godine - napisao je između ostalog Petar na Fejsbuku, a zatim je obrisao čitav post sa svim komentarima.

Vesna Pećanac bila je udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima sina Petra i još jednog sina. Najpoznatije uloge ostvarila je upravo u Nikolićevim filmovima "Čudo neviđeno" i "Lepota poroka", a veliki deo karijere provela je u pozorištu "Atelje 212". Za kratko vreme izgubila je supruga i roditelje. Mediji su prenosili i da je Vesna bila u prihvatilištu za žrtve porodičnog nasilja, kao i da koristi usluge narodne kuhinje.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR