Glas Javnosti

POTRESNO : Šta je rekao Metju Peri, kako bi želeo da ga pamte kad umre

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Savršeno je logično da su se sve čitulje Metjua Perija prvenstveno fokusirale na Prijatelje. Na kraju krajeva, ne samo da su Prijatelji bili jedan od najvećih i najtrajnijih sitkoma svih vremena, već je Peri bio i njegova najizrazitija zvezda.

Možete prilično lako povući liniju koja razdvaja kadence mejnstrim komičnih performansa pre i posle Čendlera Binga

Međutim, uprkos ovom i njegovom drugom izvanrednom radu na ekranu – ako je ikada bilo vremena za kulturološko preispitivanje njegovog divnog kratkotrajnog sitkoma Mr Sunshine iz 2011., to mora da bude to – u poslednja 24 sata došlo je do ogromnog porasta priznanja za Perijevu druga dostignuća

Deo teksta je deljen i ponovo deljen preko interneta bezbroj puta, u kojem on opisuje kako bi želeo da ga pamte nakon svoje smrti.

„Najbolja stvar kod mene je to što ako mi priđe alkoholičar ili narkoman i kaže „Hoćeš li mi pomoći?“, uvek ću reći „Da, znam kako to da uradim“. Uradiću to za tebe, čak i ako ne mogu uvek za sebe.’ Tako da to radim, gde god mogu. U grupama, ili jedan na jedan“, napisao je Metju Peri.

Dodao je i da je stvorio kuću Perri u Malibuu, ustanovu za trezno stanovanje za muškarce…

„Kada umrem, što se tiče mojih takozvanih dostignuća, bilo bi lepo kada bi Prijatelji bili navedeni daleko iza stvari koje sam uradio pokušavajući da pomognem drugim ljudima.“, poručio je Peri.

Glas javnosti/Guardian

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR