Glas Javnosti

POTRESNA SUDBINA SRPSKE LEPOTICE! Život misice i filmske nade zadesila TRAGEDIJA

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Šarmantna Milja Vujanović bila je srpska glumica, misica, magistrirala je političke nauke i bavila se astrologijom.

Nakon glavne uloge u filmu „Rani radovi“ Želimira Žilnika (1969), koji je na prestižnom Berlinalu osvojio Zlatnog medveda, predviđali su joj sjajnu glumačku karijeru.

Milja Vujanović je završila dva fakulteta - Dramsku akademiju i žurnalistiku, a uloge je ostvarila u filmovima "Sneg na usnama", "Majka, sin, unuk, unuka", "Rani radovi", "Bube u glavi", "Bablje leto", "Neretva", Most", "Nokaut".

Po Vikipediji, Milja je "posle Eve Ras, bila druga glumica koja se svlačila u filmovima", a dala je izjavu "da bolje izgleda bez odeće, nego kad je obučena".

Ipak joj je u nekom momentu dosadilo da igra uloge golišavih lepotica, pa se povukla i potpuno posvetila astrologiji. Stekla je diplome svetski priznatih astroloških škola i postala "stručnjak za zvezdanu magiju".

Zvezde joj, ipak, nisu nagovestile tragediju koju će doživeti - u maju, 2000. godine, njen ljubavnik Obrad Zejak pucao je u nju, a onda se prijavio za pokušaj ubistva.

 Uspela je da se probudi iz kome, ali je ovaj strašan čin na nju ostavio velike posledice. Milja je preminula 4. juna 2005. godine.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu…

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP