Glas Javnosti

POTPISAĆU DA KADA UMREM PUSTE MUZIKU! Nataša Ninković iznenadila izjavom o svojoj SAHRANI - Otkrila šta želi da se desi!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Nataša Ninković prisetila se jednog razgovora sa svojom majkom i iznenadila izjavom o smrti.

Nataša Ninković, majka je dva sina, a kako je jedina pripadnica lepšeg pola u svojoj porodici, okružena je muškom energijom. Glumica ističe da joj ljubavi u braku sa Nenadom Šarencem i njihovim blizancima Lukom i Matijom ne manjka i da bi ipak volela da i treće dete bude sin.

Kako je ispričala u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji, samo je njena mama tužna što Nataša nema ćerku.

"Ona kaže da ja ne znam šta znači imati ćerku. Rekla sam joj jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to. A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne… Samo muzika i da niko ne plače. A moja mama mi kaže: Kad nemaš ćerku, ne boj se, nećeš imati ni ko da plače. Toliko smo se smejale tome", ispričala je lepa glumica i otkrila kakva će svekrva biti:

"Biću i dobra svekrva, kad ja vidim da su moja deca srećna, i ako je to njihov izbor, ja ću to da poštujem. Moja ljubav je sloboda, nije posesivnost".

Brak Nataše Ninković nije uvek bio skladan, što je normalno i slučaj je kod većine parova. S godinama, međutim, glumica i njen izabranik uspeli su da pomire senzibilitete i spoje različitosti. Najviše ih oboje raduje kada odu u vikendicu Natašinog prijatelja i kolege Vojina Ćetkovića. Tamo uče da pecaju, uživaju u cvrkutu ptica i pogledu na reku.

"Sve je manje razmirica. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno u g... Preosetljiva sam, uporedo teška, ne ko jedan nego ko tri tuča. Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini", izjavila je glumica jednom prilikom.BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR