Glas Javnosti

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA KOJU JE OBJAVIO METJU PERI: Snimio se u džakuziju i uputio zagonetnu poruku

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Na slici koja je zabeležena preko noći i to samo pre šest dana sada je zatrpana brojnim komentarima kolega i obožavalaca koji se opraštaju od glumca, a on je tada napisao: "Oh, zar vas topla voda koja kruži oko vas ne čini da se osećate dobro? Ja sam Metmen"

Metju Peri je pre smrti (54) objavio fotografiju upravo iz svoje vile kako leži i uživa u đakuziju.

Na slici koja je zabeležena preko noći i to samo pre šest dana sada je zatrpana brojnim komentarima kolega i obožavalaca koji se opraštaju od glumca, a on je tada napisao: "Oh, zar vas topla voda koja kruži oko vas ne čini da se osećate dobro? Ja sam Metmen".

Policija je potvrdila vest da je zvezda "Prijatelja" zaista preminula usled davljenja u tom džakuziju i da ga je Hitna pomoć zatekla bez znakova života nakon što mu je srce stalo. Nezvanično, prenosi tabloid TMZ, na licu mesta nije nađena nikakva droga ili druge nedozvoljene supstance, kao i da se ne sumnja da je neko drugi odgovoran za Perijevu smrt.

Metju Peri se proslavio serijom "Prijatelji" koja se tokom devedesetih godina emitovala 10 sezona, a postala je jedna od najpoznatijih serija ikada.

Glumac je vrlo otvoreno pričao o svojoj borbi sa zavisnošću i od alkohola i od droge. Prvi put je na odvikavanje otišao 1997. godine kada se navodno navukao na lekove protiv bolova nakon što je imao žestoku povredu na skijanju.

View this post on Instagram

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Posle toga je priznao da je bio na lečenju i 2001. i 2011. godine a u intervjuu 2016. je priznao da se ne seća ni da je snimao tri sezone "Prijatelja" jer je sve vreme bio pod uticajem alkohola i raznih droga.

Jedan od dugogodišnjih Perijevih prijatelja ispričao je za DailyMail.com da su svi koji ga poznaju u potpunom šoku zbog onog što se desilo i da svi "plaču i ne mogu da prihvate strašnu vest".

- Nije tajna da se borio protiv alkohola i droge godinama, ali poslednji put kada smo se čuli, pre nekoliko nedelja, zvučao odlično i da je u dobrom stanju. Bio je raspoložen i zvučao je pozitivno i trezno. Bio je 17 puta na odvikavanju i umalo nije umro ali je bio neko ko je bio iskren o svom životu i svojoj borbi, i borio se da ostane trezan, jedan po jedan dan - ispričao je prijatelj.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR