Glas Javnosti

Posle "Easy on me" stiže još jedan HIT od ADEL i to UŽIVO! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nakon nekoliko nedelja nagoveštavanja zagonetnih projekcija broja 30 fanovima širom sveta Adel je potvrdila da je nova muzika odmah tu iza ćoška.

Petnaestostruka dobitnica Gremija objavila je nedavno "Easy on me" svoj prvi singl sa svog četvrtog studijskog albuma.

Fanovi su čekali da čuju zvezdinu prvu pesmu više od šest godina, a sada ih je obradovala još jednim singlom "To be loved" koji za manje od 24 časa ima 1,291,881 pregleda na Youtube kanalu...

"Sigurno nisam ni blizu onome čemu sam se nadala kada sam započela s ovime pre gotovo tri godine. Zapravo, sasvim suprotno. Oslanjam se na rutinu i doslednost kako bih se osećala sigurnom, baš kao i uvek. Pa ipak, svesno, a možda i voljno, bacila sam se u lavirint apsolutnog nereda i unutrašnjih previranja. Naučila sam brojne istine o sebi. Skinula sam puno slojeva sa sebe, ali sam se umotala i u nove.

Otkrila sam neke zaista korisne i zdrave materijale s kojima bih mogla da započnem, ali sam i osećala kao da sam konačno ponovno pronašla onaj svoj osećaj. Otišla bih čak toliko daleko i rekla bih da se nikad u životu nisam osećala ovako mirno. I tako, spremna sam napokon da objavim ovaj album.

To je bilo moje pitanje života ili smrti tokom najburnijeg perioda u mom životu. Postala sam toliko prožeta sopstvenom tugom. Moje srce je trebalo da se oporavi. O tome govori ovaj album. Dom je tamo gde je srce", rekla je Adel o albumu, koji izlazi 19. novembra.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP