Glas Javnosti

PORODIČNA TRAGEDIJA ČUVENE PEVAČICE MERI CETINIĆ: Ćerka Ivana PREMINULA u 44. godini! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Čuvena hrvatska i nekada jugoslovenska pop diva Meri Cetinić doživela je najveću tragediju koju jedna osoba i roditelj može da doživi. Njoj je u 44. godini posle duge i teške bolesti preminula kći Ivana!

-Sa neizmernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula juče u KBC-u Split u 44-oj godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nežnosti, veliki muzički talenat, humor... činile su naš život srećnim, prepunim ljubavi...Opaka bolest je pretila, ali smo je savladavale zajedno...Ovaj put je bila jača, nismo uspele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvezdama... a tvojoj neutešnoj majci ostavio najdublju tugu... Tvoje stotine puta ponavljano 'mami, I love you' odzvanjaće u mom srcu zauvek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi..., napisala je muzička diva na Fejsbuku. 

 

Meri je Ivanu podigla kao samohrana majka i bila je srećna što je Ivana odabrala muziku kao svoj poziv i što su imale priliku sarađivati i često je isticala koliko su povezane i kako se dobro slažu.

Zajedno su 2014. godine izdale i album "Dozvoli mi". 

– Nije bilo lako uskladiti pevačku karijeru s majčinskom zato što sam oduvek bila jako aktivna. Moj poziv traži bezbrojna putovanja, puno rada i vežbanja. No Ivana je rano prihvatila takav način života, na neki način je i ona sazrevala i upijala tu umetnost – ispričala je Meri u jednom intervjuu.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR