Glas Javnosti

PORODICA KNEZA JE RASADNIK TALENATA: Ksenijina mlađa sestra 'UBIJA' kako peva, da li je na pomolu NOVA URAGANKA?

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Članica grupe Hurricane pokazala je kakav anđeoski glas ima, a bogami i stas. Ipak, pored oca postoji još jedna osoba u njihovoj porodici pred kojom je blistava pevačka karijera.

Ksenija Knežević jedna je od tri članice benda “Hurricane” koja je privukla veliku pažnju javnosti, kako glasom, tako i svojim stasom.

Njen poznati otac Nenad Knežević Knez otrio je da bi i njegova mlađa ćerka, koju od milošte nazivaju Bubica, mogla da krene njihovim stopama.

S obzirom na to da je njegova ćerka Ksenija trenutno jedna od napopularnijih pevačica na našim prostorima, interesovalo nas je da li se sada on “grebe” o njenu slavu.

“Ja se grebem”, rekao je Knez uz osmeh, “Volim da se grebem. Šalim se, naravno. Nije više ona Knezova ćerka, sada sam ja Ksenijin tata. Ali, ima li šta lepše od toga. Izuzetno sam ponosan na to.

Pevač je spomenuo i svoju mlađu ćerku, pa otkrio da bi i ona mogla da krene njihovim stopama.

“To je naša Bubica, mi je svi zovemo tako. Uopšte nije isključeno da i ona nastavi našim stopama. Izuzetno je muzikalna. Trenutno sluša neku muziku, koja nije baš komercijalna, ali joj je muzički izraz jako interesantan. Vrlo je moguće da ćete i nju čuti u nekom narednom periodu”, najavio je Nenad.

(Glas javnosti/Espreso)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR