Glas Javnosti

POPOVIĆ prodao GRAND pa uleteo u opasan BIZNIS, i već je sve RASPRODATO!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Estradni mogul, Saša Popović, nakon prodaje Grand produkcije, odlučio je da novac ne drži u slamarici već da ga oplodi kako bi mu doneo još više miliona.

On je naime, prema pisanju medija, ušao u jedan sasvim novi biznis.

Naime, Saša je sa svojom suprugom Suzanom, kupio nekoliko placeva na Bežanijskoj kosi, gde inače stanuje, i tamo planira izgradnju stambenih jedinica.

- Kupili su nekoliko placeva na Bežanijskoj kosi, a dobro znamo koliko su luksuzna naselja na Bežaniji, i to baš u delu gde je njihova porodična vila - priča izvor za "Scandal" i dodaje:

- Grade se luksuzni stanovi od 100 kvadrata sa velikim balkonima, ali u ponudi imaju manje stanove, čak i garsonjere. Vode se devizom da imaju ponudu za svačiji džep, a isto tako ne manjkaju na kvalitetu.

- Kako sam načuo jednu zgradu su već rasprodali, tačnije uzeti su svi stanovi dok su još u izgradnji, jer je tako malo povoljnija cena, a i Sale svim kupcima izlazi u susret jer razume da su vremena teška - priča izvor i dodaje da se i Suzana pridružila suprugu u novom porodičnom biznisu.

- Suzana se bacila na prodaju, to je njen deo posla, a i Sale uživa - zaključuje izvor dodajući da Saša Popović nikako ne može biti klasičan penzioner, zbog čega se i okrenuo novom poslu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR