Glas Javnosti

POP IKONA UPUTILA IZVINJENJE BIVŠEM: Žao mi je zbog stvari koje sam napisala u knjizi

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pop ikona Britni Spirs uputila je izvinjenje svom bivšem dečku, Džastinu Timberlejku, za komentare iznete u svojim memoarima "Žena u meni".

Poznati par, čija veza je trajala od 1999. do 2002. godine, ponovo je postao predmet medijske pažnje prošle godine nakon objavljivanja Spirsine knjige. U njoj je optužila Timberlejka da ju je pritiskao na abortus tokom trudnoće i prikazala sebe kao "kurvu koja je slomila srce zlatnom dečku Amerike" nakon raskida.


Juče je Spirs na svom Instagramu izrazila žaljenje zbog bilo kakve povrede prouzrokovane njenim memoarima, istovremeno hvaleći Timberlejkove nove pesme.
 

foto:društvena mreža X

"Želim da se izvinim za neke stvari koje sam napisala u svojoj knjizi. Ako sam nekoga uvredila, posebno one do kojih mi je stalo, duboko mi je žao. Takođe, želela bih da kažem da volim novu pesmu Džastina Timberlejka Sebično", napisala je Spirs.


Ovo izvinjenje dolazi nakon što je njena pesma "Selfish" iz 2011. godine ponovo postala popularna na muzičkim top listama prošle nedelje, istovremeno sa izlaskom Timberlejkovog novog singla istog naziva.
 

foto:društvena mreža X

U svojoj filmskoj adaptaciji "Žena u meni", Spirs kritikuje Timberlejka što je stvorio narativ o slomljenom srcu oko nje, referišući se na njegov muzički video "Cry Me A River", za koji tvrdi da ju je oklevetao nakon njihovog raskida.


"Osećala sam da tada nisam imala način da ispričam svoju stranu priče. Nisam mogla da objasnim, znajući da niko neće stati na moju stranu nakon što je Džastin ubedio svet u svoju verziju. Mislim da Džastin nije shvatio moć koju je imao sramoćenjem mene", otkriva Spirs u svojim memoarima.


Takođe je pojasnila da se odlučila za abortus jer Timberlejk nije bio spreman za očinstvo. "Rekao je da nismo spremni da u naš život unesemo dete, da smo previše mladi. Znam da će me ljudi mrzeti zbog ovoga, ali sam se složila sa njim", piše u knjizi, gde takođe optužuje Timberlejka za preljubu tokom njihove veze.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR