Glas Javnosti

Pol Makartni: Ono što mi je Džon Lenon rekao pre smrti ostavilo me u šoku

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Pol Makartni se osvrnuo na život Džona Lenona u podkastu radija AjHart i otkrio kako je pokojni član Bitlsa godinama razmišljao o smrti pre nego što je ubijen ispred svog stana u Njujorku.

Makartni je otkrio da je Lenon bio nervozan zbog toga što nije znao kako će ga se ljudi sećati nakon njegove smrti: „Sećam se da mi je rekao da je zabrinut jer je neprestano razmišljao o tome kako će ga fanovi pamtiti nakon njegove smrti i to me je jako šokiralo".


"Rekao sam da će ga ceo svet pamti kao odličnog muzičara jer je učinio mnogo da to dokaže“, rekao je Pol.


foto:wikipedia

"Bio sam na neki način kao njegov savetnik. Često sam bio primoran da mu kažem: Sine moj, super si, ne brini o tome, a on bi to prihvatio. Tada bi se osećao mnogo bolje", dodao je.


Ovaj 81-godišnji muzičar otkrio je i kako je izgledalo raditi sa Lenonom: „Kada me neko pita kako je bilo raditi sa Džonom, ja kažem da je bilo neverovatno", izjavio je Pol.


Prisetio se i trenutka kada je saznao da je Lenon ubijen 8. decembra 1980. godine, a vest o njegovoj tragičnoj smrti odjeknula je svetom: „Nisam to mogao da opišem rečima. Svima je bilo teško jer je bio tako voljen i lud momak. Bio je zaista poseban."

Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR