Glas Javnosti

’POJAVILO MI SE 20 METASTAZA NA JETRI’: Tihomir Arsić priča kako izgleda njegova borba sa rakom i kako je otkrio da boluje i od DIJABETESA!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Poznati glumac Tihomir Arsić, kaže da osim što je bolestan od raka, nedavno je otkrio i da ima problem sa dijabetesom, za koji takođe nije znao...

- Dobro podnosim hemoterapiju, nisam imao nijedan problem. Mogu i sam da odem i vratim se iz bolnice, ali me uglavnom vozi supruga. Mogu da trčim, kosim travu, radim normalno, fizički sam u odličnom stanju. Jedino sam zbog šećera mnogo smršao, a dugo nisam ni znao da imam i taj problem.

- Lekari su mi rekli da su imam promene na glavi pankreasa, ali da smo ih na vreme otkrili. Bio sam na operaciji, koja je dobro prošla jer srećom kancer nije zahvatio nijedan krvni sud niti žlezdu. Rezultati su bili dobri, kao da sam bio potpuno izlečen, a da nije bilo tog filma, ne bih dočekao Novu godinu. Rak bi me odneo za šest meseci - rekao je Tihomir Arsić.

- Dva meseca nisam mogao da idem na kontrole. Međutim, na prvoj na kojoj sam bio posle pauze rečeno mi je da mi se pojavilo 20 malih metastaza na jetri. Njih ne mogu hirurški da odstrane, ne pomaže ni zračenje, već samo hemoterapija. Krajem ovog meseca ću završiti terapiju, a tada ću znati sve - kaže glumac, koji dodaje da ni u jednom trenutku nije klonuo duhom.

Tihomir Arsić je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ulogama u filmovima „Dečko koji obećava“, „Veliki transport“, „Igmanski marš“, „Pejzaži u magli“ i drugima, dok ga je televizijska publika ga je nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj seriji „Ubice mog oca“.

Rođen je 21. jula 1957. godine u Zemunu. Bio je u braku s pevačicom Biljanom Krstić s kojom ima dve ćerke, Milicu i Lenku. Od 2011. godine je u braku s balerinom Jelenom Ćosić s kojom ima ćerku Veru i sina Arsenija. Živi na relaciji Beograd – Belanovica.

(Glas Javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR