Glas Javnosti

POJAČAVA SE ALBANSKI LOBI: Rita Ora se se priključila propagandi za priznavanje nezavisnosti Kosova!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nakon što je planetarno popularna pevačica Dua Lipa prethodnih dana objavljivala fotografije koje propagiraju nezavisno Kosovo i Veliku Albaniju, propagandi se pridružila i njena koleginica Rita Ora.

Rita Ora je objavila istu fotografiju kao Dua Lipa, zahtevajući od kompanije “Epl” da uvrsti Kosovo na mapu kao nezavisnu državu.


- Volela bih da vidim da se Apple založi za nas i da na svojim mapama obeleži nezavisno Kosovo. Albanija i Kosovo su puni mladih, talentovanih i dobrih ljudi. Ja sam ponosna što sam deo tog drušstva. Šaljem ljubav, radost i solidarnost zajedno sa svojim koleginicama Dua Lipom, Bebe Redžom, Avom Maks, Erom Istrefi i Dafinom Zekiri - napisala je ona u opisu fotografije.

Dvadesetdevetogodišnja Rita Ora, rođena je u Prištini 1990. godine, ali je zajedno sa roditeljima kao beba emigrirala u London zbog političkih nesuglasica i ratova u bivšoj Jugoslaviji. Od malena je krenula da se bavi pevanjem, a 2012. godine izdala je svoj prvi album “Ora” , što na albanskom znači “vreme“.

Tokom 2012. godine, bila je ženski izvođač sa najviše broj 1 singlova u Velikoj Britaniji. Iako godinama nakon nije izdala album, Rita je radila na više muzičkih projekata među kojima je već pomenuti spot za Madoninu pesmu “Bitch, Im Madonna“. Krajem 2018. godine, izdala je svoj drugi studijski album pod nazivom “Phoenix” koji je iznedrio nekoliko planetarnih hitova.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR