Glas Javnosti

PODRŠKA KOLEGI : Robert De Niro komentarisao činjenicu da će i Al Paćino dobiti dete

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Čini se da se dve holivudske legende danas takmiče i u nečem drugom, što nije vezano za njihovu profesiju, a to je dobijanje deteta u što poznijim godinama.

Nakon što je nedavno obelodanjeno da je 79-godišnji Robert De Niro dobio svoje sedmo dete, sada je stigla vest da će i 83-godišnji Al Paćino uskoro četvrti put postati otac.

„On je nekoliko godina stariji od mene. Bog ga blagoslovio!“, rekao je De Niro o činjenici da i njegov kolegi iz filma „The Irishman“ očekuje prinovu.


„Kada ste stariji, imate svest o određenim stvarima u životu, a naročito dinamici koja vlada u porodici“, objasnio je on u emisiji “Today” i dodao: „Ne možete izbeći učenje određenih stvari, a onda znate kako da se nosite s njima, držite situaciju pod kontrolom i tako to.“

Pre nego što mu je ćerka Đija Virdžinija došla na svet, De Niro je već bio otac Drine (51), Rafaela (46), Džulijana (37), Erona (37), Eliota (25) i Helen Grejs (11).

Paćino ima troje dece: Džuli (33), Antona (22) i Oliviju (22).

Zvezda filma „Lice sa ožiljkom“ očekuje bebu sa 29-godišnjom Nur Alfalah, koja je već bila u vezi s Mikom Džegerom, milijarderom Nikolasom Bergruenom, rediteljem i glumcem Ilajem Rotom, a ako je verovati glasinama, i Klintom Istvudom.

Glas javnosti/D01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR