Glas Javnosti

POBIŠE SE ZA GLAVNU ULOGU! Stiže film o Madoni, kandidati na vežbama ko za specijalne jedinice (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Biografski film o Madoni (63) u kojem učestvuje i sama pevačica ima autobiografski scenario, jer Madona nije mogla prepustiti pisanje o sebi bilo kome drugom.

Borba između glumica za ulogu navodno traje već neko vreme, a među kandidatkinjama su Džulia Garner (28), Florens Pug (26), Aleksa Demie (31), Odesa Jang (24) i Ema Laird (23). 

Kandidatkinje navodno ne prolaze samo audiciju, već naporne pripreme koje traju i po 11 sati s Madoninim koreografom. Uz ples imaju pripreme i sa samom pevačicom u kojima je čitanje i pevanje.


Film je najavljen još 2020., a Universal studio još nije dao zeleno svetlo za početak celog projekta. Pre nego snimanje bude odobreno mora se izabrati  glavna uloga, budžet i konačni scenario.

Scene iz Madonine bogate karijere zahtevaju veliki psihičku i fizičku spremu, tako da će glavna glumica trenirati mesecima kako bi bila spremna za naporno snimanje. 

Sama Madona objavila je nekoliko fotografija na kojima se bavi scenarijem, a nije još jasno kad bi trebalo početi samo snimanje,pišu 24sata.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR