Glas Javnosti

PINK OPISALA STRAŠNO ISKUSTVO SA KORONOM: 'Mislila sam da je sa nama gotovo, da ću umreti, čak sam i testament promenila'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Svoje traumatično iskustvo sa koronom pevačica Pink je odlučila da podeli sa javnošću. Ona je u martu prošle godine zajedno sa svojim sinom obolela od kovida 19, a koliko je njeno stanje bilo ozbiljno govori i to da je odlučila da promeni testament.

Korona virusom je bio zaražen i njen četvorogodišnji sin Džejmison.

Pink je tada imala problema sa otežanim disanjem, a sin je dugo imao visoku temperaturu. Sada je, tokom gostovanja na radiju "Heart", ispričala da je mislila da će umreti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

-Ovo će zvučati ludo, ali imali smo koronu prošle godine, vrlo rano, u martu. Bilo je stvarno loše, pa sam menjala svoj testament. Znate, u trenutku sam mislila da je s nama gotovo -  ispričala je Pink voditelju Marku Rajtu.

-Tada mi je samo bilo bitno da kažem Vilou koliko sam je volela. Kao roditelj, razmišljala sam šta ostavljam svom detetu, hoće li uspeti u svetu, šta treba da im kažem po poslednji put - dodala je pevačica.

Pink je ranije ispričala kako ju je uhvatila panika kad je počela otežano da diše.

-Razmišljala sam o odlasku u bolnicu, ali u istom trenutku nisam znala što da uradim. Jedino u što sam bila sigurna jeste da je ovo bilo najstrašnije iskustvo u mom životu - rekla je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Ipak, na sreću sve se dobro završilo, pevačica i njen sin su prevazišli koronu i danas uživaju u zajedničkom životu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR