Glas Javnosti

PIKANTERIJE IZ BELE KUĆE: Nova knjiga otkriva tajne o TRAMPOVOM PENISU, i Melanijinom LJUBAVNOM ŽIVOTU!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Bivši američki predsednik Donald Tramp, biće predmet najnovije knjige bivše savetnice u Beloj kući, Stefani Grišam, čije će se stranice naći u knjižarama 5. oktobra, a sadržaće brojne pikanterije iz najvećeg centra moći u Vašingtonu.

Knjiga govori o vladavini Donalda Trampa i otkriva razne pikanterije, pa se tako bivša zaposlena, između ostalog, prisetila kako je Tramp insistirao da javnost čuje da mu penis ipak ne liči na gljive, odgovarajući na komentare porno zvezde Stormi Danijels.

- Ležala sam, iznervirana što me jebe tip kojem penis izgleda kao pečurka - napisala je Danijels u svojoj knjizi 2018. o aferi s bivšim predsednikom. Tramp je, nakon što je čuo optužbu, nazvao svoju savetnicu kako bi je uverio da njegov penis nije ni mali, niti u obliku pečurke“, rekla je Grisham. Ona je takođe napisala da je bivši predsednik jednom pitao njenog dečka da li je dobra u krevetu, prenosi portal Nova.rs.

Afera Stormi Danijels, piše Grisham, „oslobodila“ je Melanijinu osvetu dok je pokušavala da protivureči svom mužu u javnosti. Kad je Grisham u vreme afere sastavila Tvit u kojem je zatražila privatnost, rekavši da će se Melanija fokusirati na svoju ulogu prve dame, supruge i majke, Melanija je izbrisala Tvit s rečima „supruga“. Nadalje, Grisham je u knjizi napisala da su potezi Melanije Tramp bili „spretno osmišljeni”, jer je prva dama „hodala ruku pod ruku“ sa zgodnim vojnim pomoćnikom kojeg je Grisham morala da izabere za nju.

Grisham je tvrdila da je uprava Bele kuće obavijena „kulturom laži“.

- Ležerno nepoštenje filtriralo se kroz Belu kuću iznova, bez prestanka - rekla je. Tokom 2019. godine, kada Tramp nije hteo da otkrije prirodu posete medicinskom centru „Walter Reed“, Grisham nagoveštava da je bio na kolonoskopiji, ali nije to hteo da objavi i postane predmet zbijanja šala.

Tramp je mogao da iskoristi svoj uticaj kako bi skrenuo pažnju na preventivni postupak i spasio živote, ali „kao i s koronavirusom, bio je previše zaokupljen sopstvenim egom i sopstvenim zabludama o svojoj nepobedivosti”, piše Grisham u svojoj knjizi.

Bivši predsednik SAD i prva dama nisu srećni zbog knjige i navoda koji se u njoj nalaze.

- Iza ove knjige stoji jasna namera. To je pokušaj iskupljenja nakon lošeg rada na mestu savetnice za medije, neuspelih ličnih odnosa i neprofesionalnog ponašanja u Beloj kući. Neistinom i izdajom nastoji da stekne relevantnost i novac na račun gospođe Tramp - poručili su iz kancelarije bivše prve dame.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR