Glas Javnosti

PESMA POSVEĆENA PANONSKOM MORNARU: "Frajle" napisale emotivnu numeru za Đorđa Balaševića! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Grupa "Frajle" objavila je novu pesmu "Panonskom mornaru", koja je izazvala mnogo pažnje. Numera je posvećena legendarnom Đorđu Balaševiću, koji je preminuo 19. februara 2021. godine od posledica korona virusa.

Članice poznate grupe napisale su ovu numeru u znak zahvalnosti pevaču, koji je obeležio njihovo detinjstvo. - Pesmu pod nazivom "Panonskom mornaru" smo posvetile našem sugrađaninu, idolu i muzičkom mentoru Đorđu Balaševiću. Mi smo rasle uz Đoletovu muziku. Prva naša sećanja iz detinjstva, porodična druženja, prve ljubavi, sviranje gitare, vezana su upravo za njegove pesme. On je za nas bio kuća, a ovu pesmu su napisale baš te devojčice koje su se smejale i plesale uz njegove ritmove. Mi smo imale velikog učitelja i želimo pesmom da mu kažemo hvala za sve. Đole, hvala - napisale su članice poznate grupe.

 Reči pesme prepune su emocija, a "Frajle" su istovremeno i raznežile i rastužile obožavatelje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

"Devojke, rasturile ste, predobro je!", "Plačem i uživam istovremeno! kao da ju je on pisao zajedno s vama!", "Bravo, devojke! Pesma miriše na Balasevića.", bili su neki od komentara.

Muziku za pesmu "Panonskom mornaru" radila je Nevena Buča, a tekst numere Nevena Buča, Jelena Buča i Jelena Knežević.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR