Glas Javnosti

PATILA SAM U SVOJA ČETIRI ZIDA! Voditeljka PRVI PUT o smrti bivšeg supruga Marka Živića

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Smrt poznatog glumca Marka Živića potresla je ceo region, a sada je prvi put o njegovoj smrti, progovorila voditeljka Nataša Pavlović i otkrila kako se oseća nakon odlaska bivšeg supruga.

U sumiranju 2021. godine, Nataša Pavlović je za medije prvi pot progovorila o smrti glumca Marka Živića, sa kojim je bila u braku.

- Godina 2021. je moja najteža godina i iskreno ne znam odakle sam crpela snagu da ostanem na nogama i da budem posvećena i deci i poslu. Ne znam gde sam našla tu nadljudsku snagu da to sve izdržim, a da se ništa ne primeti, ali neka bude da su deca ta koja su me motivisala - rekla je Nataša na početku razgovora za "Blic", a onda je došla i bolna tema o preranoj smrti Marka Živića.

- To su stvari koje ne prolaze, to mora da se otpati i ja sam to uradila u svoja četiri zida. Takva sam. Nemam ništa od toga što ću svoju tugu da delim sa bilo kime, osamim se, tugujem tamo gde me niko ne vidi i onda kada izađem među ljude uključim autopilot i idem dalje. Valjda smo mi ljudi životinje koje mogu da izdrže čak i ono što misle da ne mogu - rekla je Nataša u intervjuu i priznala da joj je cela prethodna godina bila veliki izazov.

- Teško je bilo biti raspoložen tokom prethodne godine. Nisam smela da posustanem, jer svima su nam se dešavale loše stvari. Suočavali smo se s jako neprijatnim situacijama. Sebi nisam smela da dozvolim da se pojavim na snimanju emisije i da se vidi da mi je teško, to je bio pravi izazov - dodala je ona.

Iako je 2021. godina bila izuzetno teška za Natašu, ona priznaje da zbog porodice i posla mora da ostane jaka i da se ne preda.

- Iako sam od onih žena koje se trude da sve postignu, naravno da se umorim. Danima jurim oko poslovnih obaveza, pazim dete koje mi je bolesno, neispavana sam, ne znam gde gledam, često mi se dogodi da zaplićem u emisiji... Nekada i namerno ostavim u montaži svoje lapsuse, jer je previše savršenosti, pogotovo na društvenim mrežama. S druge strane, ja baš želim da se poistovetim sa ženama koje me gledaju, kao i one sa mnom jer nismo uvek najbolje, najzgodnije i uvek dobro raspoložene - kaže voditeljka.

BONUS VIDEO: PET SOČNIH JELA ZA BOŽIĆNU TRPEZU - RECEPTI URBANE DOMAĆICE

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR