Glas Javnosti

PALA 'OZBILJNA' PROZIVKA! VELJKO komentarisao DARKOVU KILAŽU pa ga uporedio sa LIKOM IZ HARI POTERA! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularni pevač folk muzike, Darko Lazić, poslednjih meseci izaziva veliku pažnju svakim svojim pojavljivanjem. Brojne su kolege komentarisale drastičnu promenu njegovog izgleda, a sada i Veljko odlučio da se našali na Darkov račun.

Nakon drastičnog gubitka kilograma, a nakon operacije želuca, Darko Lazić izgleda potpuno drugačije.

Ne retko, na društvenim mrežama deli fotografije na kojima se vidi pevačeva drastična promena, kojom je očigledno pevač jako zadovoljan.

I Veljku Ražnatović je Darkova promena zanimljiva, pa je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio pevačevu fotografiju uz poređenje sa likom iz ’Hari Potera’.

Na slici piše:

-Darko Lazić izgleda kao da igra kvidič za sliderin.

Foto: Instagram/printscreen

Podsećamo, Darko Lazić se, zbog velikog viška kilograma, a na preporuku lekara, početkom godine podvrgao operaciji smanjenja želuca.

O ovom zahvatu pevač je otvoreno govorio, a prema njegovim rečima, razlog za operaciju nije bio prevashodno estetske prirode.

Više puta je ponovio da je zbog velike kilaže imao brojnih zdravstvenih problema, otežano se kretao i nije mogao u potpunosti da obavlja aktivnosti tokom fizikalne terapije koja mu je bila neophodna nakon teškog udesa koji je doživeo 2018. godine.

Nakon operacije Darko je izgubio veliki broj kilograma, pa maltene  više ne liči na sebe, a kako se čini jako je zadovoljan postignutim rezultatima.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR