Glas Javnosti

Ovo su neke od koncertnih želja HIROVITIH ZVEZDA

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Organizovati koncert neke velike zvezde sigurno nije nimalo lako. Međutim, ono što najviše plaši organizatore jesu liste želja koje im zvezde dostavljaju za dati koncert.

Od ispunjenja tih želja umnogome, a možda se može reći i najviše, zavisi uspeh koncerta. Evo šta sve bogate zvezde žele za svoje koncerte.

Dženifer Lopez - ovako kao Princ postupiće i Džej Lo ako joj organizator ne napravi sobu gde je svaki detalj bele boje: zidovi, nameštaj, vaze, cveće, jastučići i sveće koje ne smeju nikako da budu mirišljave. Na listi želja Džej Lo posebno je crvenim slovima naglašeno da ona ne podnosi sok od paradajza, tako da ukoliko u svojoj okolini oseti i najmanji miris ovog soka, koncert će biti odmah otkazan!

Eminem - Ukoliko mu pred koncert organizatori ne mogu nabaviti porciju pohovane piletine, imaju velike šanse da im poznati reper celu garderobu namaže kečapom i majonezom. Organizatori koncerta u Tokiju su to sami osetili.

Brus Springstin - Sa svojom grupom E Street Band ima vrlo zanimljive želje. Brus ima fobiju da će mu neko ukrasti njegove gitare, pa zahteva da uz njih non stop bude neki od telohranitelja. A saksofonista Klarens Klemons ima poseban ritual. On usred svakog koncerta napušta binu, odlazi u garderobu gde ga čeka celo pečeno pile, i pojede ga za čas posla. Onda se vraća na binu i svirka počinje.

Red Hot Chili Papers - Ono što se njima mora obezbediti pre koncerta je sledeće: šest litara soka od aloje, tri litra čaja od nane, jedan kilogram blagog kozjeg sira, pet oljuštenih kivija, pet mlečnih čokoladica, četiri pice sa ljutim prelivom ali bez sira, gajbu bezalkoholnog piva i pet kotura žute lepljive trake.

Guns N Roses - Obično traže pice sa ljutim prelivom koje moraju biti prečnika 70 centimetara.Tu su i 15 časopisa na engleskom, sa obavezno plavokosim devojkama. Organizatori u Atlanti im to nisu obezbedili, pa su im članovi grupe uništili kompletan nameštaj u garderobi, a iz hotela sa pet zvezdica gde su odseli, kroz prozor su izbacili tri televizora.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR