Glas Javnosti

OVO NE ZNA NIKO! KERI BREDŠO JE NADIMAK, a evo kako glasi PUNO IME glavne junakinje popularne serije!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Čak i oni najverniji fanovi popularne serije "Seks i grad", našli su se u čudu kada je u novoj epizodi otkriveno puno ime i prezime glavne junakinje, Keri Bredšo.

Tokom cele serije, svi je oslovljavaju sa Keri, al njeno pravo ime je malo drugačije.

Naime, u poslednjoj epizodi nastavka kultne serije saznalo se da lik koji igra Sara Džesika Parker zapravo se zove Kerolajn Bredšo.

Još od 1998. godine, kada je premijerno emitovana prva epizoda serije "Seks i grad", svi su glavnu junakinju oslovljavali sa Keri. Međutim, u jednoj od scena novog nastavka "I tek tako", kada Keri dolazi da kupi kafu, zaposleni u kafiću pozdravio je sa njenim pravim imenom.

Na Wikipediji je zapravo oduvek bilo navedeno da se glavna junakinja "Seksa i grada" zove Kerolajn Mari "Keri" Bredšo.Ova informacija novost za publiku, pa su mnogi na društvenim mrežama izrazili čuđenje.

"Za ovih dvadeset godina nikad ni pomislila nisam da bi Keri moglo da bude skraćeno Kerolajn", "Upravo sam shvatila da se Keri Bredšo zove Kerolajn", "Trebalo nam je više od dve decenije da shvatimo da je Keri nadimak", samo su neki od komentara strastvenih fanova ove serije.

BONUS VIDEO: Profesor Ratko Ristić o korupciji u našim institucijama

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR