Glas Javnosti

OVO JE SESTRA BLIZNAKINJA OLJE BEĆKOVIĆ: Ljudmila je Oljina totalna suprotnost! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ljudmila Janjućijević je profesor muzike i pet minuta starija sestra Olje Bećković. Koliko su različite ne samo temperamentom, već i fizički, svedoče fotografije na Instagram profilu Janjućijevićeve.

Olja i Ljudmila su rođene 1.maja 1964. godine, a razlika među njima je svega pet minuta. 

Bećkovićeva je jednom prilikom ispričala da je njen otac Matija bio ubeđen da će dobiti sina, kada mu je supruga Vera saopštila da je trudna. Kada je saznao da će postati otac bliznakinja, od šoka se okrenuo i izašao iz porodilišta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ljudmila Beckovic Janicijevic (@ljudmilabeckovic)

 

Fotografije svedoče o tome koliko sličnosti i razlika ima između Olje i Ljudmile, a njihove priče svedoče i o razlikama u temperamentu.

"Nas dve smo potpuno različite. Ja sam bila žensko 'hiljadu na sat', a ona je bila muškarača. Njoj su kupovali kapisle i fenomenalno se igrala klikerima, a moje želje bile su one kičerske - recimo, da mi mama kupi lutku u venčanici", ispričala je Olja.

Kako je Bećkovićeva govorila, u mladosti im nisu verovali da su sestre, koliko su se razlikovale. 

 

"Nekim čudom, s godinama sve više ličimo. Ljudi se manje zaprepašćuju kad čuju da smo bliznaknje. Različite smo, koliko se razlikuju leva i desna ruka – ja sam levoruka. Ljudmila je daroviti umetnik, stvaralac u svakom smislu. Ja sam tumač stvaralaštva. Ona vidi šta ja ne vidim, ja razumem ono što ona ne razume," objašnjava Olja. 

I dok je Ljudmila odlučila da postane profesor muzike, Olja je svoj životni poziv videla u glumi, koji je zapostavila kada je počela da gradi svoju karijeru u novinarstvu.

Zanimljivo je da iako se Ljudmila s vremena na vreme pojavljivala u javnosti, ona nikada nije davala intervjue. Te tako sve što znamo o njoj i Olji i njihovom odnosu, znamo na osnovu Oljinih priča.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ljudmila Beckovic Janicijevic (@ljudmilabeckovic)

 

 

Ljudmila Janjućijević udata je za diplomiranog pravnika, koji je neko vreme bio generalni direktor "Politike" Srđana Janjućijevića sa kojim ima dvoje dece, ćerku Anđelu i sina Alekseja.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR