Glas Javnosti

OVO JE NAJBOGATIJA SRPKINJA NA SVETU: Nikada nije radila od 9 do 17, nema radni staž, pare ne broji

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Bila je "Modelsica", mediji su njenu udaju propratili naslovom "ona je uspela u životu" - i zaista jeste, ako je suditi na osnovu informacija amerčkog magazina "Forbs", gospođa Sandra Meljničenko je najbogatija Srpkinja na svetu.

 "Forbs" je objavio  listu najbogatijih ljudi, prema kojoj se bogatstvo Sandrinog supruga Andreja Meljničenka procenjuje na 14,7 milijardi dolara i zbog toga zauzima 95. mesto prestižne liste.

Čini se da je kriza učinila svoje, te je sa 88. mesta na kojem je bio 2018. godine, pao sedam mesta niže. Andrej nije najbogatiji čovek u Rusiji, te se u ovoj državi nalazi na sedmom mestu. Ipak, ona jeste najbogatija Srpkinja.

U retkim izjavama za medije Andrej je rekao da je njihova ljubavna priča poput mnogih drugih.

Andrej je došao u posetu prijatelju, čija je devojka povela drugaricu da joj pravi društvo, a ta drugarica bila je Sandra. Ubrzo se rodila ljubav koja, eto, opstaje već dvadeset godina.

U vreme kad je postalo jasno da je njihova ljubavna priča ozbiljna, mogle su se čuti i pročitati razne verzije priče o upoznavanju i samoj vezi, ali ova je, kažu tačna.


Nedugo posle glamuroznog venčanja, u jednom od poslednjih intervjua datih domaćim medijima, lepa Beograđanka je ispričala ponešto o braku.

- Ne znam da li sam imala sreću ili je tako u svakom braku, ali Andrej i ja se toliko dobro slažemo da čak nemamo potrebu da pravimo kompromise. Praktično, nama se ništa nije promenilo otkad smo se venčali. Mi smo se našli i zabavljamo se, u pravom smislu te reči. Čini se kao da se igramo braka. Velika je istina da se sreća ne može kupiti parama. Mislim da je zdravo posvađati se s vremena na vreme, ali sa Andrejem je to gotovo nemoguće. Toliko je staložen da imam utisak da bi se smeškao čak i kad bih počela da vrištim - rekla je Sandra Meljničenko.

Na prvom mestu "orbsove" liste je osnivač, izvršni direktor i predsednik "Amazona", Džef Bezos. Njegovo bogatstvo se procenuje na 184 milijardi dolara.

Potom sledi Bil Gejts, predsednik "Majkrosofta" sa 115 milijardi dolara. Nakon njega sledi Bernard Arnault, osnivač brendova kao što su "Luj Viton", "Sefora", "Tifani" i mnogi drugi sa bogatstvom od 113 milijardi dolara. Na četvrtom mestu je Voren Bafet.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR