Glas Javnosti

Ovo je LISTA HOLIVUDSKIH ZVEZDA koje su SLAGALE ZBOG ULOGE: Kluni i Krejg se NAJVIŠE OSRAMOTILI!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Svi smo nekad u životu slagali kako bi dobili nekakav sitan ćar ili korist od nečega, ili možda prećutali da kažemo ono što bi nas sigurno udaljilo od željenog posla. Ni glumci u tom smislu nisu izuzetak a lista onih koji su slagali producente zbog uloge, podugačka je i na njoj se nalaze sve sama imena sa holivudske A liste.

Laganje u CV-ju je prilično uobičajeno u današnjem svetu i pored činjenice da je danas lakše nego ikad proveriti navedene informacije kandidata za posao, koje su u vezi sa njihovim obrazovanjem i radnim iskustvom.

Ovo su poznati glumaci i glumice koji se nisu ustručavali da lažu kako bi se dokopali željene uloge.

Sandra Bulok

Davne 1990. godine kada se, danas slavna oskarovka, a tada prilično nepoznata glumica Sandra Bulok prijavila na audiciju za ulogu naučnice biologa u filmu “Love Potion #9” imala je 26 godina. Međutim, popularna glumica je u tom trenutku iznenada ostarila za tri godine, jer u protivnom ne bi dobila glavnu žensku ulogu pošto su producenti tražili "iskusnu glumicu u srednjim godinama". Nažalost, Sandri se prevara nije preterano isplatila jer je film zaradio svega 700.000 dolara na bisokopskim blagajnama uz prosečnu ocenu 5,7 na sajtu IMBD, piše portal Bosonoga.com.

Robert Patinson

Pre nego što je dobio ulogu u filmu "Harry Potter and the Goblet of Fire" (2005), Robert Patinson bio je samo još jedan talentovani glumac koji pokušava da se probije u filmskoj industriji. On je priznao da nije uvek bio iskren kada je išao na audicije za uloge. U nekim slučajevima se pravio da je Amerikanac, a ne Englez, a ponekad je u svom CV-ju navodio da je studirao na Kraljevskoj akademiji dramskih umetnosti u okviru Oksforda, što nije bila istina.

Mila Kunis

Mila Kunis dobila je ulogu tinejdžerke Džeki Burkhart u sitkomu "That ‘70s Show" (1998-2006) kada je imala svega 14 godina. Producenti ove popularne serije, međutim, bili su ubeđeni da je ona uskoro trebalo da napuni 18 godina. Zašto su to mislili? Pa, zato što im je Mila Kunis upravo to rekla na audiciji za ulogu.

Džordž Kluni

Kluni je očajnički želeo da dobije pristojne uloge i znao je da treba biti deo "Screen Actors Guild" ekipe kako bi imao bilo kakve šanse za uspeh u Holivudu. Tokom jedne audicije lagao je da je igrao u filmu pod nazivom "Cat People", a na njegovu žalost direktor kastinga na kojem se našao ujedno je bio i direktor "Cat People".

Denijel Krejg

Britanski glumac Denijel Krejg lagao je da je vešt jahač konja kako bi dobijao uloge. Nije imao iskustva sa jahanjem, ali neko vreme se izvlačio sa tom pričom.

- Filmovi koje sam pre radio su imali malo novca da nisam imao priliku vežbati. Ja bih se samo pojavio da pucam i stanem na konja pretvarajući se da znam šta radim - govorio je Krejg.

Više nije mogao da se pretvara kada je dobio ulogu u naučnofantastičnom vesternu "Cowboys & Aliens" (2011), gde je morao da savlada jahanje, a na kraju mu se i svidelo to iskustvo.

- Dve nedelje sam trenirao jahanje svaki dan pre početka snimanja, da bih na kraju i kupio konja - priznao je glumac.

(Glas javnosti/B92.net)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR