Glas Javnosti
posta

OVAKO JE SERGEJ GLUMIO ARKANA I PEVAO 'KUKAVICU": Evo šta mu je na to rekao ŽELJKOV SIN! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Film "Turneja" režisera Gorana Markovića osim što je okupio maestralnu glumačku ekipu govori o ratnim strahotama u Bosni na jedan poseban način. Za mnoge je od scena posebno ostala upečatljiva ona u kojij Sergej Trifunović glumeći Arkana peva "Kukavicu" na minskom polju.

Sergej Trifunović se prisećajući filma i te scene kaže da je bilo sve u redu dok u scenariju nije video da treba da peva Cecin hit "Kukavica".

Otvorim scenario a ono tamo četiri strofe pesme 'Kukavica' Marine Tucaković. Šta je sad ovo? Ali dobro, videćemo to na snimanju. Počinje snimanje pored Prijedora, sneg, statisti, pi*ke materine. Puna ratna oprema. Mira Furlan, Gaga, Tale, svi su tu. I sad kreće scena, ja treba da počnem da pevam, al ne može iz mene da izađe. Probam opet, ne vredi. Kažem Goranu, vidi imam problem sa pesmom. Gledam da ga ne uvredim, jer imaš milion reditelja koji bi odmah rekao kako mu je to mnogo važno. Ali je Goran uradio nešto što me je potpuno iznenadilo.

- Baci pesmu.

- Kako misliš da je bacim?

- Ako ti smeta, baci je.

Dođem, uradim celu scenu bez pesme, sve ok al nešto fali. Probam opet, ne vredi. Rekoh - jel mogu da vratim ja pesmu? Kaže Goran, "vrati". Krenem da pevam, i odjednom to izađe iz mene", ispričao je Trifunović svojevremeno za Kurir.

Na pitanje da li je tačno da je na premijeru filma vodio jednog od Arkanovih sinova, Trifunović je rekao da je vodio Mihajla Ražnatovića.

-Njegova priča je potpuno drugačija od ostalih, on nije rastao u tom miljeu. Mihajlo je tražeći svoj identitet imao potrebu da bude uz svog oca. Bio je tako i na ratištu sa njim. On je prekinuo karijeru talentovanog hokejaša iz Geteborga da bi se našao na ratištu u Bosni. I rekao mi je da je samo u jednom trenutku shvatio da to nema nikakve veze sa njim. Kasnije je otvorio suši bar, sklonio se iz te priče. Divan i pametan tip. Rekao sam mu da bih voleo da on vidi film. I njega sam vodio na premijeru 'Turneje'. Kad je pogledao film rekao mi je - Pa šta da ti kažem, video sam i gore stvari koje su se dešavale. To mi je bila potvrda da je to što smo uradili i tačno, ispričao je Trifunović.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR