Glas Javnosti

OVAJ PRESLATKI DEČAK DANAS JE JEDAN OD OMILJENIH GLUMACA: Da li ga prepoznajete? (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Vuk Kostić važi za jednog od najpopularnijih domaćih glumaca. On je na društvenim mrežama objavio fotografiju koja je nastala pre više od 30 godina.

Vuk je odigrao više od 40 uloga, a miljenik je ženske publike. Angažovan je u pozorištu, a odigrao je odlične uloge i na fillmu. Ipak, proslavile su ga domaće kriminalističke serije, njima je kupio publiku.

Jednu od svojih najboljih uloga je odigrao u filmu “Mala noćna muzika”. Proslavila ga je serija “Ubice mog oca”, a imali smo prilike da ga gledamo i u seriji “Močvara”. 

View this post on Instagram

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Njegov otac je legendarni glumac Mihajlo Kostić Pljaka. Uvek govori da je izuzetno zahvalan svom ocu, koji mu je preneo ljubav ka umetnosti.
Vuk Kostić je istakao da je odrastao uz bardove našeg glumišta. Objasnio je da je često sedeo u krilu roditelja dok su u bifeima pozorišta družili sa najvećim domaćim glumcima.

Vuk bi se obično, kako ne bi smetao, igrao autićima pored njihovih nogu. Glumci su se obično igrali sa njim i čuvali ga, kaže da mu je to mnogo značilo. Razvio je posebno prijateljstvo sa Draganom Nikolićem i Milenom Dravić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR