Glas Javnosti

OVAJ MLADI GLUMAC ĆE IGRATI LUKASA U FILMU O NJEGOVOM ŽIVOTU?! Sonja dobila ponudu da igra samu sebe!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Novinar I pisac, Vanja Bulić, radi na pripremi scenarija za film o životu Ace Lukasa, koji će najverovatnije biti završen do kraja ove godine. Prema najnovijim saznanjima ovog folkera bi mogao da glumi naš popularni mladi glumac.

Naime, produkcija "Hype" radi na ovom projektu, a još uvek se ne zna ko će igrati Lukasa, ali je njegovoj bivšoj supruzi Sonji ponuđeno da u ovom video ostvarenju igra sebe samu. Ideja je i da se, osim visokobudžetnog filma, uradi i serija o Lukasu.

-Ukratko, film i serija o Lukasu će biti upravo ono što Lukas zaista jeste i u privatnom životu. Osim dobrog scenarija, veoma je važno i pitanje ko će igrati Lukasa jer je to veoma veliki glumački izazov. Za sada se spominje ime Vladimira Kovačevića, koji ga odlično imitira i skida sve njegove pokrete i mimiku - ispričao je izvor portal Alo.rs.

Vanja Bulić, koji je kao dugogodišnji novinar i autor kultne emisije "Biseri", upoznat sa životom naše najveće folk zvezde, ozbiljno je prionuo na posao, i prema saznanjima, do detalja razrađuje scenario. Saša Mirković, idejni je tvorac ovog projekta, i sa svojom produkcijskom kućom, staće iza njega.

Iako detalje nije želeo da otkriva u ovoj fazi, potvrdio je saznanja, kao i to da je Sonji Vuksanović ponudio glavnu žensku ulogu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP