Glas Javnosti

Otkriveno kakvo je pravo zdravstveno stanje Kejt Midlton

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Iako postoji naznaka koje ukazuju na to da bi se Kejt mogla vratiti već na jesen, Palata i kraljevski insajderi su želeli da naglase da zvanični datum povratka nije još isplaniran

Princeza Kejt, koja je u martu otkrila da boluje od karcinoma, sada "mnogo bolje toleriše lek" koji dobija tokom procedure preventivne hemoterapije.

"Bilo je veliko olakšanje što toleriše lekove i što joj je zapravo mnogo bolje", navodi se.
"Bilo je to, naravno, veoma izazovno i zabrinjavajuće vreme. Svi su se okupili oko nje – Vilijam, njeni roditelji, i njena sestra i brat", navode izvori.

Nakon navodnih saznanja da je princeza od Velsa bila "napolju" sa porodicom poslednjih dana dok nastavlja tretman preventivne hemoterapije, pojavile su se i spekulacije kada će se Kejt vratiti zvaničnim obavezama.


Iako postoji naznaka koje ukazuju na to da bi se Kejt mogla vratiti već na jesen, Palata i kraljevski insajderi su želeli da naglase da zvanični datum povratka nije još isplaniran.

U međuvremenu, u javnosti su se na Ostrvu pojavile razne spekulacije na temu braka princa Vilijama i princeze Kejt i toga koliko je on uopšte stabilan više.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR