Glas Javnosti

Otkrivena istina: Kraljica Kamila nije kriva za propast braka Dajane i kralja Čarlsa

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Uprkos pričama, Ingrid Sjuard iznosi drugu priču

Ingrid Sjuard je kraljevska autorka, jako bliska sa članovima britanske monarhije. Nedavno je otkrila da joj se princeza Dajana poverila pred pogibiju u Parizu. Naime, ona je rekla da joj je Dajana priznala šta je razlog kraha braka sa Čarlsom.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da taj razlog uprkos pričama nije Kamila Parker i njena veza sa Čarlsom.

Ingrid je rekla da je vodila razgovor sa princezom pre nego što je umrla, 1997. godine.

- Dajana je imala Kamilu sve vreme u glavi, bila je njome opsednuta, ali kada sam je ja pred njom pomenula, princeza je rekla da Kamila nije ta koja je uništila njen brak sa Čarlsom. Rekla mi je da su to bili ljudi kojima je Čarls bio okružen - kaže Ingrid koja je bila iznenađena Dajaninim odgovorom.
Tada princ, sada kralj Čarls, bio je jako ljubomoran, Dajanu je to gušilo, a priznala je da pre rođenja Harija zaista bila srećna sa Čarlsom.


Upitala ju je kako to nije Kamila kada se stalno žalila na nju, a onda je Dajana promenila pristup i rekla da je to definitivno okruženje u kojem se održavao njihov brak.

- Za takvo okruženje morate biti veoma jaki i zreli, a to ona nije bila - kaže Ingrid.

Osvrnula se i na ponašanje kraljice Kamile u teškom periodu za kraljevsku porodicu.

- Kada je Kamila ušla u porodicu, imala je 50 godina, a sada ima 76. Ona svakako nema energije kao što je ima Čarls, ali mislim da ju je narod zavoleo. Ona je sada njemu velika podrška i dobro se pokazala u obavljanju krlajevske dužnosti - kaže iskreno Ingrid.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR