Glas Javnosti

ONA SE NE MENJA: Isplivala RETKA fotografija ANICE DOBRE iz mladosti!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Jedna od najlepših srpskih glumica, Anica Dobra, krasi male ekrane dugi niz godina, a jedna društvena mreža došla je do fotografije koju do sada nismo imali prilike da vidimo i podsetila nas je da je lepota ove glumice večna.

Glumica Anica Dobra rođena je na današnji dan, a svoju izdašnu karijeru gladila je vešto, bez skandala i uspela da se zadrži preko 30 godina. 

Rođena je u Beogradu 1963. godine, ali se kao tinejdžerka od 1977-1981. godine odselila u Frankfurt, na Majni, gde je išla u srednju školu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Glas javnosti (@glasjavnosti)

 

Nakon završene srednje škole vraća se u Srbiju i upisuje Akademiju dramskih umetnosti koju završava 1987. godine. Tokom studiranja je sarađivala sa velikim brojem stručnjaka poput profesora Predraga Bajčetića u čijoj je klasi bila.

Debitovala je u kratkometražnom filmu „Pera Panker“ 1985. godine. Za film „Već viđeno“ iz 1987. godine, dobila je Zlatnu arenu na Filmskom festivalu u Puli. Godine 1988. svoju glumačku karijeru potvrdila je ulogom pevačice u filmu „Balkan ekspres“. Značajne uloge ostvarila je i u filmovima Crni bombarder, Klopka, Ljubav i drugi zločini i Neko me ipak čeka. U međuvremenu aktivno je nastupala u Ateljeu 212 , Zvezdara teatru i Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kao i u alternativnim pozorišnim trupama.

 

Poznato je da uživa u srećnom braku sa Miodragom Sovtićem sa kojim je u braku već više od 20 godina i sa njim ima ćerku Minu, koja je krenula maminim stopama. 

Na Instagramu isplivala je fotografija glumice sa početka njene karijere, a fotografija je stara skoro tri decenije. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Ono što je očigledno jeste da se glumica uopšte nije puno promenila posle 30 godina. Potpuno je prirodna i nije korigovala lice estetskim operacijama za razliku od mnogih njenih koleginica. 

 

(Glas javnosti )

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR