Glas Javnosti
posta

ONA JE PUN POGODAK! Toni Cetinski spreman da se kladi na Konstraktinu POBEDU, verujem u njenu pesmu

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Toni Cetinski dao je svoje prognoze o plasmanu Konstrakte u Torinu.

Svojom pesmom "In corpore sano", Konstrakta je "zaludela" našu zemlju i region, a pevač Toni Cetinski toliko je oduševljen umetnicom, konceptom i samom numerom da je spreman čak i da se kladi na njenu pobedu.Da se mogu kladiti, ja bih se kladio na Konstraktu. Ovo je nešto najaktuelnije što sam čuo u poslednje vreme. Na tom nekom tragu sam ja bio i prošle godine na Dori, da ostavim neku poruku. Mislim da je Konstrakta pun pogodak, jer daje jasnu sliku našeg društva. Kažem „našeg“ jer smo svi mi tu manje-više slični i slični problemi nas muče. Tako da joj čestitam, zaista svaka čast - kaže pevač, piše Blic.

Iako region razume poruku koju Đurićeva šalje, ključno pitanje je da li će to shvatiti i svet, a evo šta na to kaže Toni.

Ja mislim da hoće, ako bude išlo sa tim titlom kako je zamišljeno. Ja verujem u tu pesmu, iako sam ja tip koji više voli pevljive pesme, ali volim i Rambo Amadeusa i obožavam ljude koji nemaju dlake na jeziku – zaključio je Toni koji se, podsetimo, i sam oprobao na ovom takmičenju, devedesetih godina.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR