Glas Javnosti

ON JE NOVI DŽEJMS BOND? Zabrinut sam, muče me brojne predrasude (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Džejmi Dornan, zvezda filma Pedeset nijansi sive, sve češće se pominje kao novi Džejms Bond.

Lik Džejms Bonda, do sada su glumili Šon Koneri, Rodžer Mur,Pirs Brosnan, Timoti Dalton, Dejvid Niven, Džordž Lezenbri i Danijel Krejg. 

Džejmi Dornan istakao je da je pomalo zabrinut za svoju potencijalnu ulogu Džejmsa Bonda, jer je smatra kultnom.Priznao je da je pomalo zabrinut zbog komentara javnosti, a spomenuo je i svog kolegu Roberta Patisona.


„Predrasude su jedna od najvećih problema, možda bolesti naše kulture, naročito kada govorimo o poslu glumca. Setite se kada je Robert dobio ulogu Betmena, oko 90 odsto reakcija bile su negativne", istakao je glumac Džejmi Dornan.

 Pa zatim kad je Krejg dobio ulogu Jamesa Bonda, tad ih je bilo 100 posto negativnih. Bilo je uznemirujuće gledati koliko ljudi besne zbog toga. I šta se onda dogodilo? Krejg je briljirao i to je promenilo celu energiju Bonda. Tako se svima dopada i ono što je Rob učinio sa Batmanom", zaključio je glumac.

Uprkos tome što mu je jasno s čim će se suočiti ako se upravo on nađe u ovoj ulozi, Džejmi je priznao kako je uzbuđen zbog mogućnosti da zaigra čuvenog špijuna.

"Uzbudljivo je što sam u opticaju za tako nešto. Ako bolje pogledate popis onih koji se bore za tu ulogu, shvatićete da je reč o glumcima koji stoje iza odličnih projekata", dodao je glumac.

Džejmi Dornan se za ulogu Džejmsa Bonda bori sa Idrisom Elbom i Dvejnom Džonsonom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR