Glas Javnosti

Oglašavanje palate povodom povratka Kejt Midlton

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kejt Midlton nastavila je sa dobrotvornim radom, uprkos njenoj dijagnozi raka, ali kraljevski pomoćnik i dalje insistira da joj "treba prostor i privatnost da se oporavi"

Princeza od Velsa neće se do daljneg pojavljivati na kraljevskim događajima jer se, kako se navodi, još uvek oporavlja od svoje bolesti.

Povratak na posao bio je isključen, jer je njena fondacija iz ranih godina objavila izveštaj o preduzećima koja podržavaju porodice sa malom decom.

"Ne očekuje se da će se princeza vratiti na posao dok to ne odobri njen medicinski tim", rekao je portparol Kensingtonske palate.

"Rad na projektu u okviru fondacije će i dalje biti centralno mesto u njenom javnom radu", rekao je on.

Princeza je bila obaveštena o izveštaju koji je izdao "Centar za rano detinjstvo" Kraljevske fondacije, ali nije bila prisutna na predstavljanju u londonskom Sitiju.


"Princeza od Velsa je bila pokretačka snaga poslovne radne grupe. Ona je bila u toku od osnivanja. Nastaviće sa svojim aktiovnostima kada se vrati na posao. Ipak, sada joj je potreban prostor, i mir, da se oporavi. Princeza se vraća svojim aktivnostima tek kada za to dobije zeleno svetlo od lekara", navodi se u saopštenju.

Takođe, Kensingtonska palata je naglasila da se princeza, uprkos tome što je "aktivna" na papiru, nije vratila na posao jer nastavlja da prima preventivnu hemoterapiju za rak.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR