Glas Javnosti

ODLAZAK VODITELJKE sa JAVNOG SERVISA: Ugostila je BROJNE POLITIČARE, sada joj se smeši DRUGA KARIJERA!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Olivera Jovićevićnapušta RTS jato, i to nakon 18 godina rada u ovoj medijskoj kući.

Ona je svoju odluku podelila sa pratiocima njenog instagram naloga.

- Želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije saradjivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti.

Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju.Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.

Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao "krvnu sliku Srbije".

Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama - napisala je ona.

Tokom godina provedenih u ovoj kući, ona je u svojoj emisiji Upitnik, ugostila sve važnije političke aktere poslednje decenije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR