Glas Javnosti

Odbila je da snimi vrele scene s Gagom Nikolićem! Sad se kaje!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Dragan Nikolić je svojim talentom i šarmom obeležio jugoslovenski film i danas ga se svi rado sećaju, a posebno žene.

Među njima nisu samo anonimne obožavateljke. 
Suzana Mančić se nedavno prisetila kako joj je bila ponuđena uloga u kojoj je trebalo da snimi malo intimnije scene sa Draganom Nikolićem, ali to nije tada želela da prihvati. 

Reč je o filmu "Nacionalna klasa" Gorana Markovića koji je Draganu Nikoliću, koji je tumačio naslovnog junaka - Flojda, doneo veliku slavu.

Mladić iz beogradskog predgrađa, Flojd, automobilski trkač u "nacionalnoj klasi", u skladu sa svojom strašću, važi i za velikog ljubavnika.


Ima velike ambicije i da bi prešao u višu klasu, mora da pobedi na važnoj trci, a da bi u tome uspeo mora da odloži služenje vojnog roka...

Marković je za ovo ostvarenje okupio fantastičnu glumačku ekipu koju su još činili i Gorica Popović, Bogdan Diklić, Voja Brajović, Bora Todorović...Mogla je tu da bude i Suzana Mančić i sad se gorko kaje..

Suzana je odbila da igra devojku Branimira Mitrovića Flojda, a kako je objasnila razlog su bile dve "problematične scene".

- Zbog dve scene mi je bila frka da zaigram u tom filmu. Prva je u javnom toaletu, gde mi Gaga prilazi i zakazuje sastanak, a druga je u krevetu sa njim. U to vreme bila sam u vezi s jednim profesorom sa Akademije dramskih umetnosti koji mi je rekao: "E, pa fino! Ljudi će te se sećati po tome što si glumačku karijeru počela u toaletu". To mi je poljuljalo samopouzdanje jer sam bila vrlo mlada, pa sam zato odbila ulogu u "Nacionalnoj klasi" - otkrila je ranije Suzana.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR