Glas Javnosti

OD VELIKE TUGE DO NAJVEĆE SREĆE: Holivudski zavodnik rođen sa blizancem, a njihova priča je bukvalno za film (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularni holivduski glumac i veliki zavodnik Ešton Kučer imao je burno detinjstvo s obzirom da je rođen sa blizancem Majklom Kučerom, koji se nije lepo razvio i kojem je konstantno trebala medicinska nega.

U američkoj porodici Kučer davne 1978. godine rođeni su sinovi blizanci.

Brat, koji je bio pet minuta stariji, imao je zdravo srce, a mlađi je patio od kardiomiopatije i cerebralne paralize. Dečake je međutim, ova tragična okolnost samo zbližila i ojačala njihov odnos.

Kada su krenuli u srednju školu, njihovi roditelji su se razveli, što je dodatno otežalo život popularnog glumca. Ali njemu je brat uvek bio na prvom mestu, uvek se brinuo za "mlađeg", pomagao mu, motivisao ga.

Kada je bolesnom trinaestogošnjem Majklu trebalo srce dobrovoljnog davaoca, Ešton je želeo da izvrši čak i samoubistvo kako bi njegovo srce moglo biti presađeno bratu.

Vitalni organ pronađen je na vreme, a "stariji" Ešton je tada doneo odluku da nakon srednje škole upiše studije biohemijskog inženjera kako bi izumeo lek za bolest svom bratu i drugim ljudima.

Međutim sudbina je odredila drugačije. Prvo je postao foto model i maneken u Njujorku, što ga je dalje odvelo u svet glume, ostalo je istorija.

Mlađi brat postao je advokat koji brani prava dece s cerebralnom paralizom, govornik i biznismen.

Danas su Ešton i Majkl Kučer zajedno aktivni u dobrotvornom radu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR