Glas Javnosti

OD SLATKIŠA SA SLIKE DO NAJPOPULARNIJEG GLUMCA EVROPE: Nikad ga ne biste prepoznali ovog Beograđanina (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

On je jedan najpopularnijih  glumaca, ne samo kod nas već i u Evropi, a da ste videli samo ovu fotografiju iz ranog detinjstva nikada ga ne biste prepoznali.

Rođen je 13. januara 1988. godine u Beogradu i jedan od najauktelnijih mladih glumaca oogdela sveta. Ima 16 godina starijeg brata Mihaila,  igumana Manastira Jovanja.

Ovaj mladi glumac dete je razvedenih roditelja, a otac mu živi u Nemačkoj. Završio je četrnaestu beogradsku gimnaziju, govori srpski, engleski i ruski jezik. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Dragana Petrovića zajedno sa Ninom Janković, Jelisavetom Orašanin, Tamarom Dragičević, Anjom Alač.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by srpski.glumci ? (@srpski.glumci)

Prvo pojavljivanje na televiziji imao je u seriji “Stižu dolari”, gde je igrao Nebojšu, uloga mu je donela veliku popularnost. Takođe, igrao je i u seriji "Bela lađa", a srca publike osvojio ulogom Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video".

Od kada ga je slavni ruski režiser Nikita Mihalkov, pozvaio da igra u filmu "Srčanica" ovaj glumac osvojio je srca i ruske publike. Od 2014. godine dobija mnoge zapažene uloge u riskim serijama i filmovima, među kojima su: "Dukhless", "Led", "Mify", "Hotel Eleon" i mnogi drugi.

U 2019. godini pojavio se u glavnoj ulozi filma „Balkanska međa“ zasnovan na istinitim pričama, snima seriju i film "Južni vetar", "Hotel Beograd", a ovih dana snima film “Budi Bog s nama” Slobodana Šijana.

Naravno, reč je Milošu Bikoviću.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR