Glas Javnosti

Obrt u istrazi o smrti Metjua Perija: Slavna ličnost povezana sa slučajem

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Istraga o smrti Metjua Perija nedavno je dobila novi zaokret nakon što je neimenovana slavna ličnost morala da preda svoj laptop i mobilni telefon policiji.

Dana 19. juna, neimenovana žena vođena je na više policijskih intervjua nakon što je LAPD napravila "značajan napredak u svojoj istrazi koja je počela u maju", rekao je izvor za In Touch. Policija je sa nalogom za pretres otišla do stana misteriozne žene, ali ona nije bila prisutna. Kada se vratila, "potpuno je sarađivala" sa vlastima.

"Policajci su navodno uzeli ajfon i kompjuter", rekao je insajder i dodao da je žena "sve predala". Izvor je napomenuo da su se žena i zvezda Prijatelja, koja je preminula u oktobru 2023, prethodno sreli na rehabilitaciji, gde su započeli "neočekivano prijateljstvo". 

"Ona je angažovala advokate i imala je više sastanaka sa policijom od kada su stigli u njenu kuću sa nalogom za pretres. Ona ne govori ništa o toj situaciji", rekao je insajder. Međutim, izvor je istakao da su istražitelji "morali nešto da znaju da bi dobili nalog i tako se pojavili".

"Teško je reći ili tačno znati koja je bila njena uloga u Metjuovoj smrti, ali ona je uporno insistirala da nije imala nikakve veze s tim", otkrio je insajder. 

Podsetimo, Peri je preminuo u subotu, 28. oktobra 2023. godine, u svom domu u Los Anđelesu. Imao je 54 godine.

Obdukcijom je kasnije utvrđeno da je smrt glumca uzrokovana akutnim dejstvom ketamina i utapanja, a obdukcijom se takođe konstatuje da "nije bilo znakova traume ili sumnje na ubistvo."

Glas javnosti /U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR