Glas Javnosti

OBNOVILI ROMANSU! Uživaju u tajnom noćnom provodu i ne skidaju osmeh sa lica (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

U poslednje vreme sve glasnije se nagađa da su Jovana Stojiljković i njen kolega glumac Goran Bogdan ponovo u emotivnoj vezi.

Nedavno su zajedno bili na dočeku Nove godine u Puli, a sa njima je u društvu bio i Rade Šerbedžija. 

Dobro raspoloženi i nasmejani, glumci su uživali u razgovoru i slavlju. Glumica nije skidala osmeh sa lica i činilo se da se sjajno provode, što je samo potvrdilo da je njihova veza jača nego ikad pre. Fotografije su osvanule na zvaničnom Facebook profilu jednog pulskog kafića.


Poznato je da su se njih dvoje upoznali na snimanju serije “Senke nad Balkanom”, a za njihovu vezu se saznalo kada je u Narodnom pozorištu u Beogradu Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cveća nakon premijere “Nečiste krvi”.

Par se ponovno zbližio na snimanju nove serije Dalibora Matanića "Područje bez signala": "Bilo je to jedno od najlepših snimanja u mojoj karijeri", rakla je nedavno glumica.

Jovana je takođe otkrila da joj je bilo veliko zadovoljstvo da sarađuje sa Goranom:

"Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo opet s njim da snimam jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali doista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Ugodno mi je jer osećam njegovo poverenje", otkrila je Jovana.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP