Glas Javnosti

NOVI TRAGAČ U POTERI: Već je jednom GOSTOVAO i odneo VELIKU POBEDU!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kviz Potera koji vodi Jovan Memedović, dobio je pojačanje u vidu mladog takmičara koji je u jednoj od prethodnih emisija briljirao i odneo pobedu.

Deveta sezona kviza "Potera" u prvim epizodama donela je spektakularne nastupe Dušana Macure i Ljiljane Radulović Dimitrov, a u trećoj epizodi se pojavio i novi tragač Milan Bukvić.

On ima 25 godina i dolazi iz Kragujevca. Diplomirao je na Fakultetu Političkih nauka u Beogradu, a trenutno je na master studijama filozofije u Novom Sadu. Kao student nikada nije dobio ocenu manju od desetke. To znači da nikada nije ni poništio manju ocenu. Isto je i na master studijama za sada.

Kao 18-ogodišnjak Milan se prvi put oprobao u TV kvizu i to baš u "Poteri". Prvi put njegov tim nije imao uspeha, ali se vratio četiri godine kasnije i u prošlogodišnjoj sezoni sve ostavio bez daha svojim munjevitim nastupom u finalnoj igri, u kojoj je odgovarajući sam, bez pomoći kolega iz tima, stigao do 25 koraka prednosti.

Oba puta Milan se u "Poteri" pojavio u istom džemperu koji mu je poklonila devojka. Smatrao je da će tako imati više sreće. 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR