Glas Javnosti

NIKOLA KOJO OBJAVIO STARU FOTOGRAFIJU I RAZNEŽIO SVE: Neka bolja, lepša vremena! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nikola Kojo retko se oglašava ali kada god objavi nešto to privuče pažnju. Nedavno je objavio na društvenim mrežama fotografiju koja je sve raznežila.

Na svom Fejsbuk profilu Kojo je podelio fotografiju na kojoj je sa Batom Živojinovićem i Draganom Bjelogrlićem, i napisao:

„Neka bolja, lepša vremena“.

Na slici se vidi da su dosta mlađi i da je ovaj momenat njemu bio veoma značajan.

Pratioci na Fejsbuk profilu su prokomentarisali ovaj post rečima: „Legende će zauvek biti sa nama“, „Tri glumačke veličine“, „Svaka čast“.

Kojo je poznat po različitim filmskim ulogama, od velikog zavodnika Miše iz Žikine dinastije do negativca u filmu „Četvrti čovek“, ali ono što je manje poznato jeste anegdota iz pozorišnog života koju je ispričao u jednoj emisiji:

„To je svakako bilo uskakanje u predstavu ‘Mala’. Zamolili su me da uskočim umesto Žarka Lauševića„, rekao je Kojo i nastavio:

„Ja sam došao da gledam predstavu. Bila je to predstava koja je trajala tri i po sata. Bila je veliki hit Zvezdara teatra. Sedim u publici, čekam da počne predstava a vreme prolazi. Prolazi pet minuta, prolazi deset minuta… Publika postaje nervozna. Dolazi razvodnica po mene, izvlači me iz publike i kaže mi – dođi, glumci te zovu“.

 

Otišao je u šminkernicu gde su mu saopštili da Laušević neće stići skoro.

„Rekli su mi da se Lauš zaglavio u nekom snegu vraćajući se sa snimanja i da nema šanse da stigne sigurno još sat vremena.

„Dobro, i šta?, pitao sam ih“

„Pa, ti moraš da igraš. Ti si ovde jedini glumac“.

„Kako ljudi da igram, pa predstavu nisam pogledao, nisam imao nijednu probu. Nema nikakve šanse da to uradim.“

„I onda je trajalo nadmudrivanje jedno 20 minuta. Jedni su me nagovarali da igram jer će sve propasti ako se predstava ne odigra, Bjela mi je rekao, ja to na tvom mestu ne bih uradio, to je treća muška uloga u predstavi“, ispričao je Kojo u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“, piše Nova.rs. 

Međutim, nekako su uspeli da ga nagovore.

„Ne znam kako, oni me nagovore i ja obučem policijsku uniformu pošto je Žarko igrao tog policajca Žiku Ajkulu“.

„Stavili su ljude koji su držali tekst na svim izlazima sa scene“.

„Pred svaku scenu su mi objašnjavali šta treba da uradim. Odigrao sam tu predstavu, došao sam u foaje i praktično sam bio u nekoj polunesvesti“.

„Nisam imao toliko snage da ljudima pružim ruku koji su hteli da mi čestitaju na tome što sam uradio“, ispričao je Nikola Kojo.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP