Glas Javnosti

NIKOLA KOJO O VLAŠKOJ MAGIJI: Nisam sujeveran, ali imam jedan RITUAL koji uvek obavljam!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Nikola Kojo govorio je o novoj ulozi, odnosu sa Slavkom Štimcem, ali je otkrio i da li je sujeveran.

Kojo u seriji "Crna svadba" igra inspektora Tomića, a glumac je otkrio da je njegov lik jedan nervozni policajac koji ima svoje probleme. 

- Tomić je, pre svega, jedan opasno zatvoren tip, rekao bih stereotip policajca, kad bismo gledali američku kinematografiju. On je nervozni policajac koji ima svoje probleme. Međutim, trudio sam se da ga branim i pronađem uvek, uslovno, koren zla koji nosi u sebi, odnosno nervoze... Inače je kompleksan lik - kaže Kojo koji u seriji igra sa Slavkom Štimcem.

- Slavko je ozbiljna legenda jugoslovenskog i svetskog filma. Raditi i družiti se s njim je čista poezija. Mi se ne vidimo dve, tri, pet ili deset godina i stanemo kod istog zareza i nastavimo da komuniciramo o životu, literaturi, filmu i umetnosti. Štimac je, što bi rekli vernici, božji čovek, mnogo zanimljiv, obrazovan, darovit i čovek koga mnogo volim.

Nikola Kojo otkriva i da nije sujeveran ali da ima jedan poseban ritual.

- Vlaška magija je nešto što je vekovima opstalo kod nas i o njoj ljudi ne znaju mnogo. Nisam sujeveran, niti imam, kao Nadal, neke rituale. U stvari, imam. Uvek sve radim prvo levom nogom. Ustajem na levu nogu, obuvam prvo levu cipelu i negde sam dobio to kao nesvesnu radnju, jer mi tako bolje počinje dan. Ne vraćam se kad to ne uradim, ali je to moj mali ritual - rekao je za Kurir.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR