Glas Javnosti

NE POSUSTAJE: Harison Ford po peti put glumi INDIJANU DŽONSA sa skoro 80 GODINA!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Čuveni filmski arheolog Indijana Džons po peti put će staviti svoj šešir na glavu i krenuti u nove neverovatne pustolovine.

Iz kompanije Dizni je najavljeno da će "Indijana Džons 5" početi sa snimanjem na proleće i da će se Harison Ford vratiti u ulozi slavnog arheologa,.

Džejms Mangold će režirati petu avanturu dr Džonsa, koja bi premijerno trebalo da bude prikazana u bioskopima u julu 2022. Ketlin Kenedi i Frenk Maršal iz Lucasfilm-a će producirati film, dok je Stiven Spilberg angažovan u ulozi izvršnog producenta, nakon što je režirao prva četiri ostvarenja.

U poslednje vreme je internetom vladala diskusija da li će Harison Ford (78) predati Indijev bič Krisu Pratu (41), ali izgleda da to još uvek nije slučaj, a Krisova slava pomalo jenjava posle ne baš povoljnih kritika njegovih nastavaka "Čuvara galaksije" i "Sveta iz doba jure".

- Mangold je bio idealna alternativa Spilbergu zbog ljubavi prema franšizi. On je divan stvaralac. Mislim i da ima i blizak odnos sa Fordom. Sve kockice su se složile u pravo vreme – za Collider je izjavio Frenk Maršal, koji smatra da su dobili "najbolje od svega", time što je Spilberg i dalje uključen u projekat.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR