Glas Javnosti
posta

NAKON ROĐENJA, SLAVNA GLUMICA NIJE HTELA NI DA GA POGLEDA, ODBILA I DA GA DOJI: On je tumor koji me je živu jeo! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kada je Brižit Bardo otkrila da je u blaženom stanju, istog trenutka je pokušala da pronađe adekvatnog lekara koji će joj izvršiti abortus!

U to vreme, u Francuskoj gde je živela, takvi zahvati su bili strogo zabranjeni te se zbog toga niko nije usudio da tako nešto uradi. Otac deteta je bio kolega Žak Šarije koji je želeo da oženi popularnu glumicu i da zadrže dete.


Pred kraj trudnoće, za Brižit je bio pravi slom, paparaci su non stop kružili oko njenog doma, u želji da uslikaju trudnicu i da to bude senzacija. Glumica se povukla u svoj dom i prestala da izlazi, a toliko se plašila bolnice da je odlučila kući da se porodi.

Tog 11. januara 1960. godine na svet je došao dečak koji je dobio prelepo ime - Nikolas.

- Bio je kao tumor koji me je jeo, kojeg sam nosila u svom natečenom telu - napisala je kasnije glumica u svojim memoarima. Brižit je odbijala da nahrani bebu, jer je poludela zbog "nehumane uloge medicinske sestre", koju je dobila rodivši dete.

I nakon porođaja, novinari nisu prestali da opsedaju njeno mesto boravišta. Svako od njih je želeo samo sliku novorođenčeta sa majkom. A prva fotografija deteta je bio na dan njegovog rođenja i to je uradio dugogodišnji porodični prijatelj.
Žak Šarije se nadao da će Brižit nakon porođaja dobiti taj majčinski instikt, ali ljubav se videla samo kada su trebale slike da nastanu, ali glumicu je brinulo samo jedno, da će izgubiti svoju popularnost kod muške populacije, te da će je doživljavati samo kao majku. Dete je sve to osećalo, svaki put kada bi pokušala da ga uzme u ruku, Nikolas bi počeo da plače na sav glas.

Ubrzo nakon porođaja Brižit je pak odlučila da neće da bude žena i majka i pobegla sa Semom Fejom. Tada je Žak uzeo stvar u svoje ruke, podneo zahtev za razvod i zatražio potpuno starateljstvo nad sinom. Tako je i bilo, na suđenju je glumica odbila da se stara o detetu, ona je smatrala da neko o njoj treba da se brine, a ne ona o bebi.

Kada je Nikolas imao 12 godina, došao je kod majke u želji da ostane sa njom neko vreme, međutim Bardo ga je vratila ocu sa obrazloženjem da ne može da se brine o njemu jer je to veče imala neki društveni događaj. Nakon tog incidenta, Nikolas nije hteo nekoliko godina da viđa majku.

Kada je dečak sasvim odrastao, Brižit je pokušala da popravi odnos, ali sin nije hteo da čuje za to.

- Sada imam 48 godina i imam svog 23-godišnjeg sina Nikolasa, svoju porodicu i podršku. Volim ga najviše na svetu - napisala je Brižit u svojim memoarima, ali izgleda da je kasno bilo za kajanje i izvinjenje.

Nikolas je studirao ekonomiju na Univerzitetu u Parizu. Obožavao je muziku. Naučio je da svira klavir, komponuje pesme, pravi aranžmane. Kada je imao 22 godine, bavio se manekenstvom. Na jednoj reviji upoznaje manekenku En Lin Bjerkan, kćerku diplomate. Par se venčao 1984. godine, a Brižit Bardo nije bila pozvana na to venčanje, što ju je mnogo uznemirilo.

Ubrzo se srećni par preselio za Oslo, da bi nakon nekoliko meseci dobili prvu kćerku. Brižit je i dalje bila nepoželjna u Nikolasovoj porodici, pa nije ni upoznala svoju unuku. Godine 1990. Nikolas dobija i drugu ćerku. Dve godine nakon toga, Brižit dolazi u Norvešku sa namerom da uspostavi bliske odnose sa sinom, ali sklapaju samo hladno primirje.

Ali 1997. godine, nakon objavljivanja Brižitinih memoara, izbija novi porodični skandal: bivši suprug i sin tužili su Brižit zbog otkrivanja porodičnih tajni i vređanja osećanja. Sud je naložio glumici da plati kaznu u iznosu od 20.000 evra.

Nikolas je odavno napustio manekenstvo i već dugi niz godina bavi se programiranjem. Odavno je već i sam deda. Na pitanje novinara zašto nije u dobrim odnosima sa majkom, Nikolas je odgovorio:

- Ona voli svoje krznene kapute, a ja volim svoju porodicu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od maya elijah u 23.04.2022 14:43:11 h
     0 
Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati direktno na -Email- dralaba3000@gmail.com, možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj 1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.