Glas Javnosti
Posta

NAKIT ELVISA PRISLIJA NA AUKCIJI : Supruga kralja rokenrola obezbedila je mnoge predmete

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kolekcija nakita, koju je legendardni "kralj roka" Elivis Presli poklonio svom menadžeru Tomu Parkeru, biće na aukciji 27. avgusta

Kako se navodi, na aukciji će se naći oko dvesta predmeta, među kojima su satovi, zlatno prstenje optočeno draguljima, dugmad za manžetne, lančići, ali i gitara na kojoj je Presli svirao tokom čuvenog povratničkog nastupa 1968. godine.

Prisila Presli, supruga legendarnog muzičara, obezbedila je mnoge predmete koji će se naći na zakazanoj aukciji, navodeći da je bila prinuđena na ovaj korak stalnim prisustvom lažnih artefakata njenog supruga na tržištu.

- Želim da znam sa sigurnošću da će ovi autentični predmeti pripasti nekome ko će brinuti o njima, nekome ko će ih ceniti - rekla je Prisila.


Ona je za Rojters rekla da je ova kolekcija nakita izuzetno zanimljiva i raznovrsna, te da je nastala iz stalnih napora supružnika Presli da se dosete šta bi bio pravi izbor za poklon piše 24sedam

Zanimljivo je da će se na aukciji naći i neki predmeti koje je dizajnirala Prisila, uključujući artefakte sa logotipom za "TCB bend", prateći Prislijev bend.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP