Glas Javnosti

NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU prošla kroz PAKAO ESTETSKE HIRURGIJE: 'Bila sam očajna, ceo NOS mi se URUŠIO'!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Na svom Instagram profilu, Prijanka Čopra (38) objavila je fotografiju iz perioda rane adolescencije na kojoj joj mnogi kažu da ne liči na sebe.

"Hirurg je napravio grešku i CEO NOS MI SE URUŠIO": Proglašena je NAJLEPŠOM ŽENOM PLANETE, a sada je pokazala sliku sa početka karijere

Prijanki hirurg greškom promenio lice: Bila je očajna, ali je nakon toga dobila titulu najlepše žene

- Stidljiva? Nikad čula za to. Sa sve 19 godina - napisala je Prijanka Čopra u opisu fotografije iz prošlosti na kojoj joj nos izgleda dosta drugačije nego sad

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

 

U vreme nastanka fotografije, Prijanka je bila manekenka u usponu, a prošlog meseca Prijanka je pričala o svojim memoarima "Unfinished" gde priča i o tome kako je prošla kroz agoniju zbog maltretiranja kome je bila izložena nakon neuspele operacije nosa. Tada su joj, rekla je glumica, nadenuli nadimak "plastična Čopra".

Prijanka je u svojim memoarima priznala da je imala korekcije nosa. Piše da je razlog za to polipektomija, međutim, operacija nije prošla kako treba, zbog čega je, kaže, postala meta podsmeha cele Indije

- Polipektomija mi je zvučala kao rutinska procedura. Nažalost, u mom slučaju, ispostavilo se da nije tako jer mi je hirurg slučajno skinuo deo nosa, zbog čega se ceo nos "urušio". Bila sam preplašena, užasnuta. Izgledala sam potpuno drugačije. To više nisam bila ja - piše Prijanka.

Usledilo je još nekoliko estetskih zahvata, dok se Prijanka nije navikla na svoje novo lice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

 

- Sva ta priča oko mog nosa i boje moje kože je učinila da se osetim manje vrednom, nesigurnom u svoju budućnost. Međutim, sada znam da je moja snaga u mojoj različitosti. Da posedujem klasičnu lepotu, bila bih kao i sve druge lepotice, a ne bih bila ja - piše Prijanka.

Nakon što je Prijanka osvojila titulu Mis sveta, kaže da je imala razgovor i sa poznatim režiserom koga nije imenovala.

- Nakon par minuta razgovora, rekao mi je da ustanem i okrenem se oko sebe. Dugo me je gledao, a onda mi rekao da moram da operišem grudi, vilicu i da "dodam malo mesa na zadnjicu". Rekao mi je da, ako hoću da budem glumica, moram da popravim svoje proporcije, kao i da će mi preporučiti sjajnog stručnjaka - prisetila se Prijanka. Naime sa tog sastanka izašla je potpuno urušenog samopouzdanja, pitajući se da li je uopšte moguće da uspe u tom poslu. Iz razgovora o filmu je izašla, ali kaže da je sada rešila i da govori o tome jer mnogo devojaka prolazi kroz iste stvari.

(Glas javnosti/Žena.rs)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR